oldboy / Ψηφισμένα

Ενοικιάζονται αστυνομικοί

Με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας, όλα τα οχήματα και οι μοτοσικλέτες της, ακόμη και τα ελικόπτερα που έχει συνέχεια..

Ο φόβος του μέλλοντος, η φενάκη της προόδου (βλέμμα)

Οι άνθρωποι αδυνατούν να σχεδιάσουν και αδυνατούν να νοηματοδοτήσουν τις ζωές τους, διότι πολλές από τις έννοιες και τα αυτονόητα του «ομαλού» παρελθόντος σωριάζονται τώρα σε ερείπια. συνέχεια..

Ληγμένοι πολιτικοί « βλέμμα

Η χρεοκοπία είναι πολιτική πρωτίστως. Με ηττημένη την πολιτική και τη χώρα υπό σιδηρά επιτήρηση, οι προτάσεις διακυβέρνησης είναι αναιμικές και ελάχιστα πειστικές, διότι οι φορείς τους κείτονται ξέπν συνέχεια..

Μετανάστες έδωσαν τη ζωή τους δίχως να σώσουν τελικά ζευγάρι Ελλήνων __ Η καλύβα ψηλά στο βουνό

Σκοτώθηκαν γιατί δεν αδιαφόρησαν. Το τραγικό δυστύχημα, την Παρασκευή το μεσημέρι στο Κρυονέρι, με απολογισμό τέσσερις νεκρούς, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και δύο αλλοδαπούς-υπήκοους Πακιστάν- που παρασ συνέχεια..

Μαθήματα Δημοσιογραφίας από την Έλλη Στάη

....ή αλλιώς, πώς συντεταγμένα τα μέσα μαζικής "ενημέρωσης" συγκαλύπτουν τα ακραία περιστατικά κρατικής δολοφονικής βίας. συνέχεια..

Το απαύγασμα (Παπαδογιάννης / gazzetta.gr)

"Κάποιοι λεβεντόμαγκες στον Παναθηναϊκό... πιστεύουν ότι έχει πλάκα να παίζουν με τις ανθρώπινες ζωές. Αποκλείεται να ήταν λιγότεροι από 5.000 οι υπεράριθμοι χθες στο ΟΑΚΑ." συνέχεια..

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ. - e-tetRadio

Ρε κουφάλες, ο καθρέφτης σας, έχει αρχίσει να σας φτύνει ή ακόμα το σκέφτεται; συνέχεια..

Η επιστολή της κόρης του αυτόχειρα

"Η συγκεκριμένη πράξη του τέλους, είναι μία συνειδητή πολιτική πράξη, απολύτως συνεπής με όσα πίστευε και έπραττε όσο ζούσε. Στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα, σκοτώνουν τα αυτονόητα." συνέχεια..

Μπεγλίτης:“Δεν ξέρουμε αν τα “έφαγε” αυτός ή τα “έφαγαν” τα παιδιά του”

Καλεσμένος της κ. Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ ο κ. Μπεγλίτης, κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 79χρονου απελπισμένου ανθρώπου στο Σύνταγμα, ο οποίος από ότι ακούστηκε, ψέλλισε λίγο συνέχεια..

πιτσιρίκος : ούτε το όνομά τους

«Αυτοκτόνησε 55χρονος». «Αυτοκτόνησε 42χρονος». «Αυτοκτόνησε 77χρονος». Για τα ΜΜΕ, οι συνάνθρωποί μας που αυτοκτονούν λόγω χρεών δεν έχουν ονόματα – έχουν μόνο ηλικία και φύλο. Σε κάποιες περιπτώσει συνέχεια..

77χρονος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος

Ο αυτόχειρας κατέβηκε τα σκαλάκια που οδηγούν στην πλατεία και κατευθύνθηκε στο σημείο που βρίσκεται πριν την έξοδο του μετρό και τράβηξε την σκανδάλη.Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
συνέχεια..

Απ' έξω

Τι θα γίνει λοιπόν; Θα δούμε. Θα δούμε αφού τα μεσαία στρώματα νιώσουν πραγματικά το τέλος του σχολείου, αφού δούνε πανεπιστήμια να κλείνουν, αφού το Υγεία και το Ιατρικό δε θα είναι "για καλύτερα" α συνέχεια..

o κ.Μπαμπινιώτης στον (χουντικό) «Ελεύθερο Κόσμο» τού 1967 « Ροΐδη Εμμονές

...εμφάνιση τού Γ. Μπαμπινιώτη στο επίσημο όργανο τής δικτατορίας το 1967, ως επιφυλλιδογράφος τού «Ελεύθερου Κόσμου»

...την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 1967 στο πρωτοσέλιδο τού Ελεύθερου Κόσμου, κάτω συνέχεια..