akindynos / Σχολιασμένα

The New Greek Oligarchy (Alexander Clapp, The American Interest)

Για την Ιβανάπτυξη στην Συμβασιλεύουσα. Ας δω και την μΠαοκάρα πιόνι στη μεγάλη ιμπεριαλιστική σκακιέρα του Τσαμπιολήνγκα, κι άλλο τίποτα. via συνέχεια..

Glowing Auras and ‘Black Money’: The Pentagon’s Mysterious U.F.O. Program (NY Times)

"Most of the money went to an aerospace research company run by a billionaire entrepreneur and longtime friend of Mr. Reid’s, Robert Bigelow" (Ήταν πολλά τα λεφτά, Χάρρυ;) συνέχεια..

Στα θολά απόνερα του «Σώτη-gate» | LiFO

Κάποιοι βιάζονται να μας βάλουν πρόωρα στη δίνη των «πολιτισμικών πολέμων» και κάποιοι άλλοι σκιαμαχούν ενάντια στην επέλαση ενός μη μου άπτου δογματισμού που δήθεν επιβάλλει η περιβόητη πολιτική ορθ συνέχεια..

Τι κρύβει η αντίδραση της ΝΔ για τη ΣΕΚΑΠ

"Το δικαστήριο επέβαλε πριν από 25 ημέρες το παραπάνω πρόστιμο και η κυβέρνηση έσπευσε με την επίμαχη τροπολογία να απαλλάξει τον επιχειρηματία, προτάσσοντας προφανώς τις θέσεις εργασίας στην περιοχή συνέχεια..

Τα καύσιμα που καίνε τα Δημόσια Εσοδα (Α. Δρυμιώτης, "K")

Για το λαθρεμπόριο καυσίμων, με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Με μπερδεύει όμως στο τέλος, υπάρχουν πανελλαδικώς περίπου 3500 πρατήρια, αλλά "το 2014 έγιναν 27.365 έλεγχοι(!!)" wtf συνέχεια..

Για τη συγνώμη του Άδωνι | UNFOLLOW

Η μικρή αυτή σταχυολόγηση δείχνει πως θα ήταν απλώς αδιανόητο να υπάρξει μια «συγνώμη Γεωργιάδη προς την Εβραϊκή Κοινότητα» δίχως όλη τη διαδικασία αλλαγής των κριτηρίων πρόσληψης της πολιτικής δράση συνέχεια..

Ελληνική Πολιτική Επιθεώρηση: Για τον Πρόεδρο "της καρδιάς μας"...

Ο θανών υπήρξε αποτυχημένος σε όλες τις μεγάλες επιλογές του. Παρότι χρημάτισε βουλευτής και υπουργός είναι αδύνατον να κατονομάσει κανείς έστω και μία στιγμή που η δημόσια δράση του να υπήρξε αξιοση συνέχεια..

Τα ροζ σκάνδαλα και η φραπέ society

Στο φόντο η δίκη για τις άδειες. Με τις πολλές αναβολές στη διάσκεψη, με τις βόμβες, τώρα και με τις ερωτικές επιστολές. συνέχεια..

Αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε η σύζυγος Στουρνάρα — ΣΚΑΪ

ζητώντας να αποδοθούν πειθαρχικές ευθύνες για την άδικη και παράνομη καταδίωξη της και την εισβολή στα γραφεία της εταιρείας της συνέχεια..

Οι σημαίες δεν υποστέλλονται! (Γιώργος Κουρής)

ΤΟ ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ όσα λάθη και να έκαναν, για πολλά χρόνια υπήρξαν επίσης η ψυχή εκατομμυρίων ελλήνων δημοκρατικών πολιτών και η ΣΗΜΑΙΑ της Δημοκρατικής Παράταξης, γι΄ αυτό και θα πρέπει να βρεθεί τ συνέχεια..

Αφηγησεις: Η «βεντέτα» Καραμανλή - Παπαληγούρα με τον Ανδρεάδη

Τέτοιες μέρες του Δεκέμβρη, πριν από 32 [σ.σ. 41] χρόνια, οι δημοσιογράφοι του οικονομικού ρεπορτάζ γράφαμε στον πυρετό του πιο συνταρακτικού οικονομικού και πολιτικού θρίλερ της μεταπολίτευσης. συνέχεια..