ProkopisDoukas / Νέα

Η Κούνεβα ως εργαλείο

Η κ. Κούνεβα είναι ένα τραγικό πρόσωπο. Αλλά δεν είναι ιερό. Στη δημοκρατία μας δεν έχουμε πρόσωπα ταμπού, μπορούμε να μιλούμε για όλους και να κρινόμαστε από την ακρίβεια των λέξεων μας. H ενημέρωση συνέχεια..

Airbnb: το οικονομικό θαύμα της διπλανής πόρτας ή μια παγκόσμια φούσκα;

Όπως μας τόνισε εκπρόσωπος πολυεθνικής ξενοδοχειακής αλυσίδας που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, «όλες οι συσκέψεις αρχίζουν και τελειώνουν με το πώς θα σταματήσουμε το Airbnb». Κι επειδή απ’ συνέχεια..

Ο Πρόεδρος, ο υπουργός και ο δικαστής

Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο άνθρωποι κάθονταν μαζί για να συζητήσουν το ζήτημα των αδειών για την τηλεόραση. Ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν από τους ανθρώπους που συνέταξαν –μαζί με τον Νίκο Παππά συνέχεια..

Μαγκιά αντί εκσυγχρονισμού

Πρόκειται για μια τρύπα στο νερό, μια αριστερή μαγκιά για να ερεθιστεί η κερκίδα, αντί ενός γενναίου εκσυγχρονισμού ευρείας αποδοχής, με μικρότερο ίσως οικονομικό όφελος, με πλουραλισμό και πολυφωνία συνέχεια..

Τι γυρεύει η επιστήμη στο θέατρο;

Αντί να μείνει στην ευκολία, να παίξει στη σκηνή δυο «τρελούς επιστήμονες», ο Γιώργος Κοτανίδης ενσάρκωσε με επιτυχία αυτό που προσπάθησαν να αποδώσουν οι συγγραφείς των έργων που διάλεξε, δηλαδή ένα συνέχεια..

Βάζεις τον Σπύρο Δερβενιώτη στη φυλακή;

Όμως ότι «η ύλη της εφημερίδας είναι με κριτήριο ποιον εκβιάσαμε για να τα σκάσει», είναι μερικοί μήνες φυλακή και 1 εκατομμύριο ευρώ αγωγή. Γιατί είναι ο ορισμός της συκοφαντικής δυσφήμισης. Δεν έχε συνέχεια..

Το καταγέλαστο παιδί

Αυτή τη φορά όμως το γελαστό παιδί δεν είναι παρά το καταγέλαστο παιδί. «Σκοτώθηκε» μεταφορικά μόνο, για να προκαλέσει εκλογές. Δεν δίστασε κατόπιν να συμμαχήσει με ό,τι πιο δεξιό, πλην Χρυσής Αυγής, συνέχεια..

Beware of American econ professors!

World-famous economists — men of Nobel prizes and stellar academic accomplishment — have provided intellectual cover to radicals who appeared at best to be willing to take a stupendously reckless gam συνέχεια..

Greece has been taken hostage by a government disguising its incompetence as heroism

More than, Tsipras, the charming demagogue, Konstantopoulou reveals Syriza’s real intentions. She has undermined the independence of Greece’s central bank, publicly hectoring its sober Governor Yanni συνέχεια..

Grèce : pourquoi ça patine toujours

Ces «Européens» espéraient que les créanciers, effrayés par les risques de contagion d’un éventuel «Grexit», accepteraient un compromis qui leur serait défavorable. Ils se sont rapidement rendu compt συνέχεια..

Τη Δευτέρα ξεκινά η δίκη της Χρυσής Αυγής

Στο βούλευμα και στην εισαγγελική πρόταση τονίζεται η ναζιστικού τύπου δομή της οργάνωσης και ο ρόλος του γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, ως «απόλυτο και κυρίαρχο» πρόσωπο. Σύμφωνα με συνέχεια..

Είναι η γη στρογγυλή;

«ΑΙΣΧΡΟ και ΑΘΛΙΟ το σημερινό αντικυβερνητικό ακροδεξιό άρθρο του υπουργού Πανούση, ο οποίος ουσιαστικά υποστηρίζει μια ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ. Επιτέλους, ας εκδιωχτεί κλωτσηδόν ο φιλοσυστημικός α συνέχεια..

"Άλλο η ζωή, άλλο ένα στικάκι"...

Εισαγγελέας: Πως δώσατε το στικάκι σε άνθρωπο της ασφαλείας σας να το πάει στον Διώτη. Δεν φοβηθήκατε μήπως το πάρει, το πουλήσει, το χάσει; Τέτοια εμπιστοσύνη;
Παπακωνσταντίνου: Στον άνθρωπο αυτό ε συνέχεια..

Ροκ, σοκ και δέος

Είναι κρίμα, διότι η κριτική Βαρουφάκη στην αποτυχία της Ευρωζώνης να αντιδράσει στην κρίση με αντι-υφεσιακά μακροοικονομικά εργαλεία είναι βάσιμη. Μια σωστή ανάλυση (η ελλιπής οικονομική ενοποίηση τ συνέχεια..