ProkopisDoukas / Όλα

Η Κούνεβα ως εργαλείο

Η κ. Κούνεβα είναι ένα τραγικό πρόσωπο. Αλλά δεν είναι ιερό. Στη δημοκρατία μας δεν έχουμε πρόσωπα ταμπού, μπορούμε να μιλούμε για όλους και να κρινόμαστε από την ακρίβεια των λέξεων μας. H ενημέρωση συνέχεια..

Airbnb: το οικονομικό θαύμα της διπλανής πόρτας ή μια παγκόσμια φούσκα;

Όπως μας τόνισε εκπρόσωπος πολυεθνικής ξενοδοχειακής αλυσίδας που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, «όλες οι συσκέψεις αρχίζουν και τελειώνουν με το πώς θα σταματήσουμε το Airbnb». Κι επειδή απ’ συνέχεια..

Ο Πρόεδρος, ο υπουργός και ο δικαστής

Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο άνθρωποι κάθονταν μαζί για να συζητήσουν το ζήτημα των αδειών για την τηλεόραση. Ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν από τους ανθρώπους που συνέταξαν –μαζί με τον Νίκο Παππά συνέχεια..

Μαγκιά αντί εκσυγχρονισμού

Πρόκειται για μια τρύπα στο νερό, μια αριστερή μαγκιά για να ερεθιστεί η κερκίδα, αντί ενός γενναίου εκσυγχρονισμού ευρείας αποδοχής, με μικρότερο ίσως οικονομικό όφελος, με πλουραλισμό και πολυφωνία συνέχεια..

Είμαστε και φαινόμαστε

Γι' αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει. συνέχεια..

Μαύρη ημέρα για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα

Το θεσμικό λάθος όμως είναι πρωτοφανές και ασυγχώρητο. Οχι μόνο γιατί η πρόεδρος του Αρείου Πάγου αποδεικνύει ότι δεν ανέχεται την κριτική και μάλιστα την πολιτική κριτική. Οχι μόνο γιατί καταθέτει μ συνέχεια..

Τα ψέματα του Νίκου Παππά για τις άδειες – Τί πραγματικά συμβαίνει στην Ευρώπη

Η Ελλάδα πρέπει να είναι η μοναδική (δημοκρατική) χώρα του πλανήτη όπου ένα πρωί, κάποιος υπουργός αποφασίζει με τη μία να αλλάξει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, να κλείσει επιχειρήσεις, να ανοίξει άλλες συνέχεια..

ΕΡΤ, ή αλλιώς «ηλεκτρονική Αυγή»

Δεν ήταν τόσο η αντιστροφή της πραγματικότητας που προκαλούσε μόνο γέλια. Δεν ήταν τόσο ο βομβαρδισμός με ωμά ψέματα που απευθυνόταν μόνο σε αφελείς. Δεν ήταν τόσο η απροκάλυπτη γκεμπελική προπαγάνδα συνέχεια..

Τι γυρεύει η επιστήμη στο θέατρο;

Αντί να μείνει στην ευκολία, να παίξει στη σκηνή δυο «τρελούς επιστήμονες», ο Γιώργος Κοτανίδης ενσάρκωσε με επιτυχία αυτό που προσπάθησαν να αποδώσουν οι συγγραφείς των έργων που διάλεξε, δηλαδή ένα συνέχεια..

Βάζεις τον Σπύρο Δερβενιώτη στη φυλακή;

Όμως ότι «η ύλη της εφημερίδας είναι με κριτήριο ποιον εκβιάσαμε για να τα σκάσει», είναι μερικοί μήνες φυλακή και 1 εκατομμύριο ευρώ αγωγή. Γιατί είναι ο ορισμός της συκοφαντικής δυσφήμισης. Δεν έχε συνέχεια..

Το καταγέλαστο παιδί

Αυτή τη φορά όμως το γελαστό παιδί δεν είναι παρά το καταγέλαστο παιδί. «Σκοτώθηκε» μεταφορικά μόνο, για να προκαλέσει εκλογές. Δεν δίστασε κατόπιν να συμμαχήσει με ό,τι πιο δεξιό, πλην Χρυσής Αυγής, συνέχεια..

Beware of American econ professors!

World-famous economists — men of Nobel prizes and stellar academic accomplishment — have provided intellectual cover to radicals who appeared at best to be willing to take a stupendously reckless gam συνέχεια..

Η προπαγάνδα φαίνεται την επόμενη μέρα

Όλοι καταλαβαίνουμε τη σημασία που είχε αυτή η προπαγάνδα στο αποτέλεσμα του αδιανόητου Δημοψηφίσματος. Η απόλυτη καθησύχαση του κόσμου, ο οποίος θέλει σε ποσοστό 70% την παραμονή μας στη ζώνη του Ευ συνέχεια..