Τελευταία ποστ | Παλιότερα ποστ | Πιο δημοφιλή | Λιγότερο δημοφιλή
 

Εφτά του δεκαεφτά (vita moderna)

"Συνηθισμένος στις ενήλικες σχέσεις της επιφύλαξης, φέρνοντας μόνο το βάρος του εαυτού σου τόσα χρόνια, σου δίνεται ξαφνικά μια τιμή και ευθύνη που νιώθεις ανάξιος να τη σηκώσεις." συνέχεια..

Εναν Αρκά στα μέτρα μας

Οσο μοναχική είναι η δημιουργία ενός σκίτσου, άλλο τόσο μοναχική είναι και η ανάγνωσή του. συνέχεια..

Ο ΘΕΡΜΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ του Δημήτρη Τζανακόπουλου

Τωρινός Κυβ. Εκπρόσωπος

"Από τη μια μεριά υπάρχει το τμήμα των αντιεξουσιαστών που στοχεύει κυρίως τις τράπεζες, τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα και τα δημόσια κτίρια, αλλά πολλές φορές εκτραχύνετα συνέχεια..

Η πρόκληση δεν είναι κατά του ΠΑΟΚ. Είναι κατά της Θεσσαλονίκης (Σ. Κόλκας, sdna)

"Εκπροσωπώντας το σύνολο των βουλευτών Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, οι κύριοι Αυγενάκης, Ζαγοράκης και Καλαφάτης ξεκαθάρισαν ότι [...] δεν έκαναν καν τον κόπο να αλλάξουν λίγο το έργο." συνέχεια..

Στα θολά απόνερα του «Σώτη-gate» | LiFO

Κάποιοι βιάζονται να μας βάλουν πρόωρα στη δίνη των «πολιτισμικών πολέμων» και κάποιοι άλλοι σκιαμαχούν ενάντια στην επέλαση ενός μη μου άπτου δογματισμού που δήθεν επιβάλλει η περιβόητη πολιτική ορθ συνέχεια..

Τι κρύβει η αντίδραση της ΝΔ για τη ΣΕΚΑΠ

"Το δικαστήριο επέβαλε πριν από 25 ημέρες το παραπάνω πρόστιμο και η κυβέρνηση έσπευσε με την επίμαχη τροπολογία να απαλλάξει τον επιχειρηματία, προτάσσοντας προφανώς τις θέσεις εργασίας στην περιοχή συνέχεια..

Εγώ κατεβαίνω από αυτό το πούλμαν (Κιούσης / gazzetta)

"Σε ότι έχει να κάνει με τις αγαπημένες μας ομάδες-συλλόγους, ας υπενθυμίζουμε τακτικά στον εαυτό μας, ότι ιδρύθηκαν οι περισσότερες στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, έχουν διαδρομή αθλητική και κοι συνέχεια..

Οταν ο Κυριάκος «εξαφάνισε» τον εμφύλιο στην Κρήτη (Μ. Διονέλλης, efsyn)

"Η συμφωνία του Θερίσου όντως υπεγράφη στις 7 Νοεμβρίου του 1943 στο χωριό Μεσκλά Χανίων. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ισχυρίζεται πως είναι ο ίδιος που συνέταξε το χειρόγραφο κείμενό της" συνέχεια..

Σχόλιο του Θ Γιαννόπουλου για υβριδικούς λύκους και φίδια

"Βιογραφικό

τ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
... Τακτικός Kαθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών."

https://agiannopoulos.gr/viografiko/
συνέχεια..