Τελευταία ποστ | Παλιότερα ποστ | Πιο δημοφιλή | Λιγότερο δημοφιλή
 

Οταν ο Κυριάκος «εξαφάνισε» τον εμφύλιο στην Κρήτη (Μ. Διονέλλης, efsyn)

"Η συμφωνία του Θερίσου όντως υπεγράφη στις 7 Νοεμβρίου του 1943 στο χωριό Μεσκλά Χανίων. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ισχυρίζεται πως είναι ο ίδιος που συνέταξε το χειρόγραφο κείμενό της" συνέχεια..

Σχόλιο του Θ Γιαννόπουλου για υβριδικούς λύκους και φίδια

"Βιογραφικό

τ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
... Τακτικός Kαθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών."

https://agiannopoulos.gr/viografiko/
συνέχεια..

1 στους 4 Έλληνες πιστεύει ότι μας ψεκάζουν

Και 8 στους 10 Έλληνες πιστεύουν πως υπάρχουν μυστικές οργανώσεις που δρουν στο παρασκήνιο και κινούν τα νήματα. Δεν ξέρω τι γίνεται αλλού στην Ευρώπη, αλλά τα νούμερα είναι λίγο τρομακτικά. συνέχεια..

Τα καύσιμα που καίνε τα Δημόσια Εσοδα (Α. Δρυμιώτης, "K")

Για το λαθρεμπόριο καυσίμων, με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Με μπερδεύει όμως στο τέλος, υπάρχουν πανελλαδικώς περίπου 3500 πρατήρια, αλλά "το 2014 έγιναν 27.365 έλεγχοι(!!)" wtf συνέχεια..

Το Grexit παραμένει καταστροφικό για την Ελλάδα

Οι συνέπειες του Grexit θα είναι καταστροφικές για την Ελλάδα τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι εγχώριοι πολιτικοί θεσμοί αδυνατούν να κάνουν τα απαραίτητα για συνέχεια..

Πανικός στα σχολεία!!!

#malakas#athen#vandals#trainbombing#tunnelrunner#400ml#rash#dsk#metro#atikki#subway#interrail#fatcap#souvlaki#omonia συνέχεια..

Κυβερνητική δραχμολαγνεία στην εποχή του Μπρέκζιτ.

Πάρτε για παράδειγμα τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Σύριζα κ. Νίκο Ξυδάκη. Είναι ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος που διετέλεσε υπουργός Πολιτισμού και μια ζωή ασχολείται με πολιτιστικά θέματα. Με συνέχεια..

Πως μπορεί να γίνει η Ελλάδα πεδίο μάχης ΗΠΑ-Ντουμπάι; | Πτήση & Διάστημα

Το θέμα έχει ιδιαίτερη ένταση στις Ηνωμένες Πολιτείες ... και ο Τραμπ ... θα αναζητήσει μια χαρακτηριστική ευκαιρία για να αντιδράσει και μάλιστα άκρως τιμωρητικά συνέχεια..