Τι κρύβει η αντίδραση της ΝΔ για τη ΣΕΚΑΠ

"Το δικαστήριο επέβαλε πριν από 25 ημέρες το παραπάνω πρόστιμο και η κυβέρνηση έσπευσε με την επίμαχη τροπολογία να απαλλάξει τον επιχειρηματία, προτάσσοντας προφανώς τις θέσεις εργασίας στην περιοχή, όπως άλλωστε έπραξε και ο Αντ. Σαμαράς, όταν διέγραψε τα εκατομμύρια των χρεών που κουβαλούσε στην πλάτη της η εταιρεία από τα «αμαρτωλά» χρόνια."


Για λύπηση.

Σχόλια


    • από Epanechnikov πριν 326 μέρες       

      Είναι διαφορετικό πράγμα να λες πως αυτή η ΔΗΜΟΣΙΑ επιχείρηση (ο ΠΑΟΚ σαφώς και δεν είναι) έχει αρνητική θέση εξαιτίας των υποχρεώσεων της και συνεπώς δεν είσαι διατεθειμένος να την αγοράσεις αν δεν μειωθούν με κάποιο τρόπο τις υποχρεώσεις της και άλλο πράγμα να ζητάς από το δημόσιο να σου κόψει με τροπολογία τις οφειλές από μια επιχείρηση που ΗΔΗ έχεις αγοράσει! Είναι γελοίο να ισχυρίζεται κάποιος πως και στις δύο περιπτώσεις τα πράγματα είναι ίδια. Όταν μάλιστα αυτή η άποψη διατυπώνεται στη εφημερίδα του εργολάβου του σύριζα, δεν είναι μόνο γελοίο αλλά μυρίζει και τεράστια διαπλοκή.

      Βέβαια αν υπήρξε τροποποίηση των όρων του διαγωνισμού και μείωση υποχρεώσεων ποδοσφαιρικού σωματίου (και όχι της ίδιας της ΣΕΚΑΠ) προκειμένου να πραγματωθεί η εξαγορά της ΣΕΚΑΠ τότε σαφώς και υπάρχει και σε αυτή τη περίπτωση σκάνδαλο. Σίγουρα ωστόσο μικρότερου μεγέθους αν και η σύγκριση δεν νομίζω πως καθιστά την πρόσφατη τροπολογία λιγότερο απαράδεκτη.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση