Ταπεινωμένος και βιασμένος | Mediasoup

... ο πιο αφοσιωμένος εργάτης της ομάδας χώνοντας στην κυριολεξία ένα γκλόμπ πάνω από το παντελόνι μου, στον πρωκτό μου με ρωτούσε τι ομάδα είμαι στο ποδόσφαιρο...

Σχόλια

 • από plagal πριν 2520 μέρες 11       

 • από dkamen πριν 2520 μέρες 8        1

  ορθια γουρούνια.

 • από oldboy πριν 2520 μέρες 8       

  Όπως λένε και στη ΝΕΤ τώρα, το μείζον ερώτημα είναι αν θα μείνουμε στην ευρωπαϊκή οικογένεια ή θα οπισθοχωρήσουμε στα Βαλκάνια.

 • από derveniotis πριν 2520 μέρες 3       

  Ο Οργουελ έβλεπε το μέλλον και ήταν μια μπότα πάνω σ΄ενα πρόσωπο. Εμείς το κάναμε κι αυτό the greek way.

 • από filovasilikos πριν 2520 μέρες 2        18

  Μήπως πρέπει να μπουν τα άρματα μέσα να βάλουν σε τάξη αστυνομικούς και αναρχικούς; Υπό την εποπτεία του Βασιλέα πάντα.

  Μόνο με το Στέμμα θα δούμε άσπρη μέρα...

  • από dytistonniptiron πριν 2520 μέρες 21       

  • από MichaelCorvin πριν 2520 μέρες 5        2

   "Εγεννήθη ημίν νέο τρολ. "
   ---------------------------------
   Μήπως η προπαγάνδιση ολοκληρωτικών πρακτικών, -εκτός από το ότι δημιουργεί "λευκό θόρυβο" στις συζητήσεις- χρήζει (χαλαρά) και φλαγκαρίσματος;

   (παραδείγματα σχολίων του (φιλο)vasilikou:
   "Έπρεπε να τους αφήσουν να μπουν να κάψουν το Κοινοβούλιο ή να χτυπήσουν θανάσιμα κανένα Βουλευτή"

   "Μήπως πρέπει να μπουν τα άρματα μέσα να βάλουν σε τάξη αστυνομικούς και αναρχικούς; Υπό την εποπτεία του Βασιλέα πάντα. Μόνο με το Στέμμα θα δούμε άσπρη μέρα... "

   "μήπως τελικά χρειαζόμεθα άρματα στους δρόμους? μόνο μια βασιλευόμενη δημοκρατία θα μας σώσει "

   "τσουβάλιασμα θέλουν όλοι. αν ζούσε ο Γεώργιος ή ο Παύλος αυτά δεν θα γίνονταν. χρειαζόμεθα πάλι ιδιώνυμο και χωροφυλακή " )

  • από dkamen πριν 2520 μέρες 5        3

   εγώ αν κατέβουν τα άρματα δε φοβάμαι τίποτα, η μοναδική περίπτωση να πετύχουν κάποιον είναι ο χειριστής να πατήσει κατά λάθος το "FIRE" ενώ ήθελε το "A/C ++" και η κάνη να σημαδεύει κάτι εντελώς άλλο και λόγω απόκλισης τελικά το βλήμα να καταλήξει στον κόσμο.

   That said, επειδή οι μπάτσοι είναι όρθια γουρούνια δε σημαίνει ότι δε φταίνε αυτοί που τα ξαμολύσανε.

  • από stassa πριν 2520 μέρες 12        4

   Δύτη, αν μου επιτρέπεις, επειδή η συλλογή τρολ είναι το χόμπι μου. Δεν νομίζω οτι έχουμε να κάνουμε με τρολ για τους εξής λόγους.

   α) Το όνομαχρήστη. Τα τρολ σπανίως διαλέγουν ένα όνομα τόσο ξεκούδουνα προκλητικό. Δευτερευόντως, ο διαχειριστής δεν θα επέτρεπε ένα τέτοιο όνομα αν δεν είχε δεχθεί κάποιες διαβεβαιώσεις οτι δεν πρόκειται όντως για τρολ.

   β) Ο πρόδηλα ερεθιστικός τρόπος σχολιασμού. Η όχληση που προκαλούν τα τρολ σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην επιμονή τους και στο υψηλό τους φρόνημα (morale), που τους επιτρέπει να σφυροκοπούν τα φόρουμς του ίντερνετς με αλλεπάλληλα μακροσκελή σχόλια, επειδή _πιστεύουν αυτά που γράφουν_. Οι πασίδηλα ιλαρές αναρτήσεις του filovasilikos είναι ξεκάθαρα ειρωνικές (αν και όπως φαίνεται το χιούμορ του δεν πιάνει τόπο).

   γ) Ο τρόπος σχολιασμού: παρατηρείται μία σαφής έλλειψη κεφαλαίων στα σχόλια του filovasilikos. Οι έρευνες (βλ πχ Araya, Lombardo et al) έχουν αποδείξει οτι η πλειοψηφία των τρολ χρησιμοποιεί τουλάχιστον 83.4% κεφαλαία στα σχόλιά τους. Ο filovasilikos κινείται στο περίπου 0.3% με 0.5% άρα στατιστικά δεν στοιχειοθετείται τρολλισμός.

   δ) Η συντακτικά και γραμματικά ορθή χρήση της Ελληνικής. Οι Ulrich και Mustaine έχουν εκδόσει μια πανέμορφη εργασία που εξηγεί το πώς τα τρολ έχουν εξελιχτεί για να γεμίζουν τα ίντερνετς με ανορθόγραφα σχόλια, χωρίς στίξη ή σύνταξη. Ο filovasilikos φαίνεται να ξέρει να χρησιμοποιήσει το συντακτικό και την ορθογραφία (ιδίως για φιλοβασιλικός).

   στ) Στο κάτω κάτω, ο filovasilikos έχει ένα σημείο: η Ελλάς εψήφισε τους διαδόχους των Καραμανλή και Παπανδρέου, Γιωργάκην τον Β' και Κωνστάκη τον Β'. Διατί να μην εψήφιζε και τον διάδοχον Κωκόν; Πρόκειται για μία άποψη που όφειλε να γίνει σεβαστή σε μια δημοκρατική συζήτηση. Άρα δεν είναι άποψη τρολ. Ας δείξουμε σεβασμό στον συνομιλητή μας κι ας μην βιαζόμαστε να πηδάμε σε συμπεράσματα.

 • από e-lawyer πριν 2520 μέρες 4        16

  Αυτά συμβαίνουν όταν μία κοινωνία χειροκροτά ξέφρενα διάφορες σοφίες όπως αυτή: http://old-boy.blogspot.com/2007/11/blog-post_1481.html

  • από Vega πριν 2519 μέρες 10       

  • από oldboy πριν 2519 μέρες 7        1

   Έχεις δίκιο, αλλά ο ληξίαρχος χρόνος και ο υποθηκοφύλακας ιστορικός στήνουν ειρωνικές συμπτώσεις.

 • από Servitoros πριν 2520 μέρες 9        1

  Εγεννήθη ημίν νέο τρολ.
  ---
  Δεν είναι νέο. Δύο είναι οι υποψήφιοι αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα έαν είναι το sociopath πρεζάκι τρολ ή το απλώς sociοpath τρολ. Δεχόμεθα στοιχήματα.

 • από vasvas πριν 2520 μέρες 2       

  Δώσε παραπάνω πληροφορίες, για να στοιχηματίσουμε.

 • από Servitoros πριν 2520 μέρες 5       

  @stassa

  Πρέπει να καταλάβεις ότι μιλάμε περί ψυχοπάθειας όχι αυνανιστικού τρολλισμού, ιδίως ο ένας εκ των τρολ του μπαζ καπνίζει 2-3 μπουριά και έρχεται να χαβαλεδιάσει μέχρι να ξεμαστουρώσει

  • από stassa πριν 2519 μέρες 1       

   Η αλήθεια είναι οτι ως φρέσκια στο μπάζο, δεν καταλαβαίνω για ποιόν μιλάς, μια γρήγορη λύση που έχω να προτείνω όμως είναι να κατευθύνεις τα εν λόγω τρολ στον προστατευόμενο βιότοπο του είδους τους.

  • από Vega πριν 2519 μέρες 1       

   .

 • από filovasilikos πριν 2519 μέρες 2        6

  Όποιος δεν είναι ρεπουμπλικάνος σ'αυτήν την χώρα δεν έχει δικαίωμα να μιλάει. Είναι τρολ. Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  Όλοι δε συμφωνούμε ότι τα χάλια του σήμερα είναι θέμα της Μεταπολίτευσης; Πριν την Μεταπολίτευση είχαμε τη χειρότερη Δικτατορία. Αλλά πριν απ'αυτήν την καλύτερη Βασιλεία. Θέλω πάλι Βασιλεία, κακό είναι;

  Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Μόνο το Στέμμα μπορεί να μας εσώσει απ'τα χειρότερα. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ μεγάλος και με λερωμένη την φωλιά του. Προτείνω κατευθείαν τον υιό του Παύλο!

  • από talos πριν 2519 μέρες 15       

  • από filovasilikos πριν 2519 μέρες 2        4

   Δε μπαίνουν στα Ανάκτορα "λαϊκοί". Πρέπει να είσαι γαλαζοαίματος κι από τζάκι. Είσαι;

   Αυτά χρειάζεσαι κι ας μην έχεις πραγματικά απολυταρχική εξουσία. Η μόνη εξουσία που χρειάζεται είναι να διαλύεις τη Βουλή και να προκηρύσσεις εκλογές αν βλέπεις αίσχη όπως τα σημερινά.

  • από contrabando πριν 2519 μέρες 12        3

   @Filovasilikos
   Το μάθαμε. Είσαι βασιλικός και θέλεις να ξαναέρθει η βασιλεία. Εχεις να πεις τίποτε άλλο που να είναι 10 εκατομ. πόδια πιό ψηλά σε χιούμορ; Mόνο έτσι θα ήτανε ανεκτή η παρουσία σου.

   Ακου φίλε. Μπορεί να τρολλιάζεις άνετα με τις ευλογίες των admin αλλά δεν έχεις καθόλου πλάκα. Στο Buzz έχουμε τον Cinto. Tο απόλυτο τρολ που έχει φοβερό χιούμορ και επίπεδο και δε μπορεί να το συναγωνιστεί κανένας. Μπορεί να τον φατσώνω πολλές φορές αλλά παραδέχομαι ότι Βuzz χωρίς Cinto δε λέει. Είναι σαν ΠΑΣΟΚ χωρίς Πάγκαλο.

   Εσύ δεν έχεις καμία τύχη εδώ. Αντε να βρεις φόρα του επιπέδου σου.

  • από Vega πριν 2519 μέρες 5       

   Μα δεν είναι απαραίτητο να είσθε γαλαζοαίματος για να καθήσετε σε θρόνο και να ξεκινήσετε τη δική σας δυναστεία!

  • από stassa πριν 2519 μέρες 2       

   Μην τον προγγάς ρε παιδί μου, αν τον κάνουμε train σωστά μπορούμε να βγάλουμε γαμάτη εξέλιξη.

  • από talos πριν 2519 μέρες 17       

  • από arcades πριν 2519 μέρες 3       

   ζεμπεκιά και τσάμικο είναι προαπαιτούμενα τάλω, περνάς το τεστ;

  • από cinto πριν 2519 μέρες 21       

  • από contrabando πριν 2518 μέρες 2        7

   @Cinto
   Θα μπορούσες να βρεις κάτι που να επιβεβαιώνει το επίπεδο σου αλλά αυτό που είπες για το Radical Desire σε φέρνει στο ίδιο επίπεδο με τον Καρατζαφέρη. Τους ίδιους εξυπνακισμούς λέει.

 • από filovasilikos πριν 2518 μέρες 4        4

  τελικά όποιος δε συμφωνεί με τα λαϊκά στρώματα εδώ πέρα βαφτίζεται troll και στοχοποιείται. είστε ζώα και ακοινώνητοι, μόνο αυτό έχω να πω και βάλτε ό,τι σημαιούλα θέλετε.

  είμαι γραμμένος εδώ και καιρό στο μπαζ αλλά δε μιλούσα αν και πολλές φορές είχα να πω. εντάξει ναι ισως είμαι γραφικός που μιλάω για τον βασιλιά αλλά ήθελα να το συνδέσω με σταθερές κυβερνήσεις και σχήματα.

  τάλως, δεν μας κάνεις αν εισαι λαικός. ένας λαϊκός δεν έχει τα κατάλληλα στοιχεία για να φροντίσει και τα ανώτερα λαϊκά στρώματα. άσε που θα τρως με το στόμα ανοιχτό στα σαλόνια και θα μας κάνεις ρεζίλι. είσαι κρητικός, αυτό το κατάλαβα από το ψευδώνυμο. αλλά και βενετός; καλό!

  πρόσεξε μην βγεις τίποτα άραβας ή τούρκος! πάντως σε πάω για το ροκάς. αυτό μου αρέσει

  • από talos πριν 2518 μέρες 8        1

   Μην ανησυχείς για τους τρόπους, έχω φάει στα καλύτερα τραπέζια. Είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού, όπως ο Στράτος. Η Βενετία είναι ως γνωστόν επαρχία της Κρήτης μας, κι ας μην το ξέρει.
   Είδα τον Αλβέρτο απόψε και όσο και νά'ναι ζήλεψα. Σκέφτομαι σοβαρά πλέον να δεχθώ με δημόσια δήλωσή την ανάληψη των βασιλικών μου καθηκόντων, για να οδηγήσω την χώρα σε ασφαλές αραξοβόλι και τον λαό μου στην ευημερία.

  • από stassa πριν 2518 μέρες 4       

   «είμαι γραμμένος εδώ και καιρό στο μπαζ αλλά δε μιλούσα»

   Ε, δεν πειράζει, είχε και δικτατορία τότε, δικαιολογείσαι.

 • από filovasilikos πριν 2518 μέρες 2        4

  η δικτατορία του προλεταριάτου είναι η χειρότερη. δες τι έγινε με τον τελευταίο τσάρο στη ρωσία... λέτε γι'αυτό να γουστάρουν τα ΜΜΕ να ονομάζουν τους Υπουργούς Οικονομικών μας (Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο) «τσάρους της οικονομίας»; Μήπως ετοιμάζεται ο λαός να τους φάει;

  • από stassa πριν 2518 μέρες 2       

   Γι' αυτό μ' αρέσει το ίντερνετ. Μόνο online βρίσκεις έναν βασιλικό να προσπαθεί να επαναστήσει ενάντια στους προλετάριους που τον καταπιέζουν (και μόνο online μαθαίνεις οτι οι ισχυροί είναι ευάλωτοι λόγω της ισχύος τους).

   Εδιτ: πωπώ, αλήθεια κάνω σαν την Κατερίνα καμμιά φορά, ε;

 • από LaBoetie πριν 2518 μέρες 8        6

  @cinto: Χαιρετώ τον Σεφερλή του μπαζ και τους προχώ φανς του.

  Πάντα με τρελά κέφια παιδιά.

 • από contrabando πριν 2517 μέρες 2       

  // οι ισχυροί είναι ευάλωτοι λόγω της ισχύος τους //

  @Stassa
  Αυτό με την πρώτη ανάγνωση φαίνεται ότι είναι σωστό αφού λυπούνται τους ευάλωτους τραπεζίτες και τους δίνουνε κρατική ενίσχυση 78 δις και αφού ο Πάγκαλος λέει ότι θα κατεβούνε τα τανκς να τους προστατέψουνε εάν οι καταθέτες ζητήσουνε τα λεφτά τους πίσω. Με τη δεύτερη ανάγνωση καταλαβαίνεις ότι είναι απλά μία θεϊκή ατάκα του Buzz.

  • από stassa πριν 2517 μέρες       

   Θεϊκή ατάκα ούλων των ίντερνετς είναι, απ' αυτές που τις διαβάζεις και χαζεύεις γιατί προσπαθείς να καταλάβεις τί εννοεί, αφού δεν μπορεί να εννοεί αυτό που εννοεί, κάτι άλλο θά 'θελε να πει ο άνθρωπος και του βγήκε έτσι. Μετά όμως κοιτάς γύρω σου και βλέπεις κι άλλες, του ίδιου είδους και είναι λίγο σαν το σημάδι των Μεγάλων Παλαιών, σε πιάνει μια κοσμική φρίκη κι αναρωτιέσαι για τη θέση της ανθρωπότητας στο Σύμπαν, ανάμεσα σε απρόσωπες δυνάμεις της φύσης.

   Εγώ πάντως, από χτες βράδυ προσπαθώ να την κάνω reverse engineer, κι αποτυχαίνω. Σκέψου όμως, αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε αυτήν την τεχνολογία θα μπορέσουμε επιτέλους να ανατρέψουμε το Σύστημα. Μη σου πω οτι θα γίνουμε κι οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος. Ίσως όμως, στην πορεία, χάσουμε την Ανθρωπιά μας...

 • από admin πριν 2517 μέρες 15        2

  • από derveniotis πριν 2517 μέρες 5        4

   Aφού μέχρι και οι νηφάλιοι στοχαστές της Άθενς Βόηζ παράτησαν τα pretentions νηφαλιότητας και τα "διαβάζω 100 άρθρα πριν μορφώσω άποψη" κι αρχισαν τα "πάρτε θέση, πιάστε τα γιοφύρια", εμείς εδώ θα είμαστε ξαπλωμένοι σε λιβάδια γοτθικού ρομαντισμού με το στάχυ στο στόμα;

  • από admin πριν 2517 μέρες 6       

   Σ' αυτό αναφέρομαι αμέσως παραπάνω, Σπύρο. Αν όντως πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στα λιβάδια γοτθικού ρομαντισμού και στο να αποκαλείς εκείνον που αποδέχεται το μεσοπρόθεσμο "κυβερνοπουτάνα", κι αν η πλειονότητα των μελών αποδέχεται αυτό το σχήμα, τότε το buzz δεν έχει λόγο ύπαρξης με τη σημερινή του μορφή.

 • από derveniotis πριν 2517 μέρες 3        2

  Ίδωμεν.

 • από Servitoros πριν 2517 μέρες 3        10

  κι αν η πλειονότητα των μελών αποδέχεται αυτό το σχήμα, τότε το buzz δεν έχει λόγο ύπαρξης με τη σημερινή του μορφή.
  ---
  Δηλαδή εάν το buzz δεν είναι προπύργιο του μνημονιακού φιλελευθερισμού δεν έχει λόγω ύπαρξης; At the end of the day, τα sociopath trolls του μπαζζ μαζί με τους υπόλοιπους φιλελεύθερους έχουν στολίσει όσους έχουν ασκήσει κριτική στο μνημόνιο με πολύ χειρότερους χαρακτηρισμούς (ένας δε από αυτούς με μόνιμη απειλή για χρήση βίας) αλλά δεν έχω δει καμία παρατήρηση ή επίπληξη. Προφανώς το κύριο πρόβλημα είναι η αλλαγή συσχετισμού των δυνάμεων στην μπαζόσφαιρα. Νόμιζω ότι είναι η ώρα της καταστολής.

  • από admin πριν 2517 μέρες 5       

   Όποιος θέλει να καταλάβει, καταλαβαίνει. Όποιος θέλει να παρεξηγήσει, παρεξηγεί. Όποιος θέλει να διαστρεβλώσει, διαστρεβλώνει. (Ελπίζω να έχεις κάνει flag τους χαρακτηρισμούς στους οποίους αναφέρεσαι)

 • από Servitoros πριν 2517 μέρες 2        7

  (Ελπίζω να έχεις κάνει flag τους χαρακτηρισμούς στους οποίους αναφέρεσαι)
  ---
  Όχι σε όλους γιατί ενθυμούμαι ότι είχες αναφέρει ότι η προσφορά κάποιων στο μπαζζ είναι αρκετά σημαντικη για να διαγραφούν οπότε το ίδιο υποθέτω θα ισχύει και στην περίπτωση του φλαγκαρίσματος. Some trolls are sacred.


  • από dytistonniptiron πριν 2517 μέρες 3       

   Αυτός στον οποίο αναφέρεσαι είναι σε σχεδόν μόνιμη εξορία χάρη στο φλαγκάρισμα, Σερβιτόρε -οπότε κάπως δουλεύει το σύστημα.

  • από stassa πριν 2516 μέρες       

   Α, ωχ. Έτσι μπαίνει το φλαγκ ε; Σόρυ.

   Νόμιζα οτι σε ρωταει πρώτα... Ο.ο

   Εδιτ: πρώτον, αυτό πάει στο σχόλιο του admin από πάνω. Δεύτερον... καλά, ο admin έχει 6.00 κάρμα; ~.^

 • από Elias πριν 2517 μέρες 6        2

  Σερβιτόρε, φλαγκ κατευθείαν τέτοια σχόλια. Είτε δικά σου είτε οποιουδήποτε άλλου. Έχω εξηγήσει εδώ το γιατί.

  Δεν σου αρέσει το Buzz; To αφήνεις και πας σπίτι σου. Επιλέγεις να μείνεις στο Buzz; Θα είσαι καλόπιστος προς όλους. Κακοπιστία και εσωτερική δηλητηρίαση δεν υφίστανται, φλαγκ κατευθείαν, ούτε φάτσα ούτε τίποτα. Παίζω με ανοιχτά χαρτιά, ΟΚ;

 • από vasvas πριν 2517 μέρες       

  Για να έχουμε καλό ρώτημα πάντως, γιατί ξαναεξαφανίστηκε; Δεν είδα κανένα προβληματικό ποστ αυτή τη φορά....

 • από contrabando πριν 2516 μέρες 1       

  @Servitoros
  //Και δεν εφαρμόζει την δημιουργία του hall of fame για τον έχοντα 17 buries, τότε θα μου επιτρέψεις να έχω αμφιβολίες για κάποια πράγματα. //

  Αμφιβολίες έχω και εγώ για κάποια πράγματα και μερικές τις έχω εκφράσει αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Τί νόημα όμως έχει το hall of fame όταν ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει άλλο λογαριασμό και να γραφτεί με άλλο όνομα; Aυτό δε λες ότι συμβαίνει με το Φιλοβασιλικό; [και εμένα την ίδια εντύπωση μου δίνει]

  Τα σχόλια του Ηλία και του admin σηκώνουνε πολύ αντίλογο αλλά θέλω να το σκεφτώ καλά πριν να το κάνω γιατί έχω καταλάβει ότι όσοι βγάζουνε τα *καλοπιστόμετρα* δεν τα ρυθμίζουνε στην ίδια συχνότητα για όλους τους χρήστες......


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.