Στο νοσοκομείο απολυμένος δημοσιογράφος απο την Ελευθεροτυπία

Μια νέα απόλυση στην Ελευθεροτυπία- δημοσιογράφου αυτή τη φορά- που έγινε χθες το απόγευμα στην εφημερίδα παραλίγο να έχει τραγική κατάληξη.
Ξαφνικά, οι συνάδελφοι του στο γραφείο τον είδαν να σωριάζεται κάτω με χαρακτηριστικά εμφράγματος και πανικόβλητοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο-χωρίς ως τη στιγμή εκείνη να γνωρίζουν για την απόλυσή του καθώς δεν είχε πεί τίποτα. Το θέμα πήρε δραματικές διαστάσεις καθώς άλλοι συνάδελφοι που ερχόντουσαν να ρωτήσουν αν ισχύει η απόλυση μάθαιναν ότι βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο και οι «γείτονές» του στο γραφείο συνειδητοποιούσαν το λόγο της κατάρρευσής του. ...

Σχόλια

 • από zuqzuq πριν 2780 μέρες 1       

  ούτε η εφημερίδα να τον απολύσει, ούτε η γυναίκα του να τον χωρίσει, ούτε τα παιδάκια του να ξενυχτίσουν, ούτε οι φίλοι του να τον συγχύσουν. Άπαντες θα κατηγορηθούν ότι αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν. Μερικά ποστ αδύνατον να μη σε συγκλονίσουν.

  • από Servitoros πριν 2780 μέρες 2        1

   Χάχαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

   Τελικά οι απολύσεις και η επισφαλής εργασία είναι ότι πρέπει για κωμωδία, στο μεγκα γράφουν σειρές για την γενιά των 592 ευρω και εδώ οπερέτες για απολυμένους. Τελικά η βασική αρχή της κωμωδίας είναι να γελάς με τα χάλια του άλλου, μέχρι να έρθει η σειρά σου.

   Υ.Γ. Τους τελευταίους μήνες έχουν εμφανιστεί σεμινάρια απόλυσης για μανατζαρέους ώστε να απολύουν με ελαφρά την καρδία και χωρίς τύψεις, ας στείλει κάποιος και το Τεγοπουλέϊκο.

  • από zuqzuq πριν 2780 μέρες       

   @Servitoros. Μπράβο διότι με το παρατεταμένο "Χα" σου κατάφερες να εξαλείψεις το αμφιλεγόμενο στοιχείο που χαρακτηρίζει σχεδόν πάντα την ειρωνεία. Πρέπει να πρόκειται για κάποιου είδους λογοτεχνικό επίτευγμα.

   Πάντως έχεις δίκιο: "βασική αρχή της κωμωδίας είναι να γελάς με τα χάλια του άλλου, μέχρι να έρθει η σειρά σου". Υποθέτω ότι το λες επιτιμητικά και αυτό ακριβώς με φοβίζει σε σένα. Εννοώ, υποθέτοντας και πάλι, ότι ένα από τα πράγματα που θα εξαλείψεις, αν ποτέ αποκτήσεις ευρύτερες ευθύνες, θα είναι η κωμωδία (αμέσως μετά τις ταξικές ανισότητες βέβαια). Αλλά μάλλον πέφτω εντελώς έξω, ό,τι και να γίνει στο μέλλον, όλο και κάποιον θα βρίσκεις να γελάς με τα χάλια του (μέχρι να τα λουστείς ο ίδιος εννοείται).

 • από zuqzuq πριν 2780 μέρες 1       

  Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτά τα ποστ τα γράφουν μάλλον δημοσιογράφοι.

 • από katerina_s_m πριν 2780 μέρες 1        1

  Λυπηρό και μακάρι να γίνει γρήγορα καλά ο άνθρωπος.

  Ας ευχηθούμε να μην συμβεί το ίδιο με τους ανθρώπους που χάνουν καθημερινά τη δουλειά τους από τα λουκέτα που αναγκάζονται να βάλουν τα μαγαζιά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, λόγω των καταστροφικών οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης.

  • από Servitoros πριν 2780 μέρες        1

   Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κανόνικα πρέπει να ντρέπεσαι για την καφρίλα που έγραψες αρχικά, αλλά ο χώρος στον οποίος ανήκεις έχει χάσει την αξιοπρέπεια εδώ και χρόνια για να την βρεί σήμερα. Όσο για το περιεχόμενο του προηγούμενου σχολίου είναι ακατάλυπτο για τον κύκλο σου, μην ασχολείσαι μαζί μου.

  • από zuqzuq πριν 2780 μέρες 1       

   ΟΚ


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση