Μαθήματα Δημοσιογραφίας από την Έλλη Στάη

....ή αλλιώς, πώς συντεταγμένα τα μέσα μαζικής "ενημέρωσης" συγκαλύπτουν τα ακραία περιστατικά κρατικής δολοφονικής βίας.

Σχόλια

 • από tanevramou πριν 2146 μέρες 1       

  Η μούμια επιστρέφει. Αυτά.

  ----edit
  Προέβην σε αναγκαία διόρθωση του σχολίου εν γνώση των συνεπειών του νόμου καθώς και του γεγονότος το μπάζ δεν είναι για να βγάζουμε το άχτι μας (σε γενικές γραμμές)

  • από simiomatariokipon πριν 2146 μέρες       

   δλδ σε ιδιωτικό θα συχωρούνταν; (κάπως έτσι γίνεται παντού στην τηλεόραση το πράγμα (κι ας μη βλέπω πολλή)) - (και δεν αντέχω τώρα αλλά θα το πω, κι ας μη θεωρηθεί ότι βλογάω γενικώς τα μπαζογένια - αλλά ο "δικός μας" prokopis doukas είναι *άψογος* όσο τον έχω δει, σ' αυτές τις περιπτώσεις (θα μού πεις, γι' αυτό τον βάζουνε και άλλες ώρες τον άνθρωπο)

   @κ. doukas σορι, ελπίζω να μη σέ φέρνω σε δύσκολη θέση, αλλά εσύ τουλάχιστον ξέρεις πως ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις - θα ήθελα όμως πολύ να μάθαινα (κάποτε) *πώς* καθορίζονται οι "πετυχημένοι" σ' αυτό το επάγγελμα... (και γενικώς, σε πολλά και σε όλα, σ' αυτή τη χώρα... :((( )

  • από simiomatariokipon πριν 2145 μέρες       

   καλά έκανες tanevrasou αλλά μετά το edit μένει ελαφρώς μετέωρο το δικό μου ο^ο

  • από tanevramou πριν 2145 μέρες       

   sory...

  • από simiomatariokipon πριν 2145 μέρες       

   υπάρχει πάντως και μια διαδικασία που λέγεται "διόρθωση" πριν κάνεις κλικ στη "δημοσίεψη" - το να αλλάζεις το κείμενό σου *αφού έχει απαντηθεί* δεν το βρίσκω και εντελώς πρέπον - αλλά τεσπα, συχωρεμένος ;)

 • από contrabando πριν 2146 μέρες 1       

  Τα μαθήματα δημοσιογραφίας είναι από τη σχολή της κρατικής τηλεόρασης. Η Ε.Στάη είναι απλά μία καθηγήτρια της σχολής. Μη χτυπάτε το σαμάρι αντί για το γαϊδαρο.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.