Σχόλια

 • από Elias πριν 2832 μέρες +2

  Αποκλείεται να τον φάγαν τίποτα αγανακτισμένοι μπλόγκερς; Τραγουδώντας μάλιστα Bon Jovi:
  Shot through the heart
  And you're to blame
  You give blog a bad name.

  (Αν το βρείτε υπερβολικά μακάβριο, σόρι! Κοκκινήστε το αλύπητα)

  • από katerina_s_m πριν 2832 μέρες 0

   Χιουμοράκι πριν ακόμα κρυώσει το νεκρό κορμί του δολοφονημένου; Αυτή τη φορά θα μπορούσες, νομίζω, να συγκρατήσεις την διαρκή επιθυμία σου για την προβολή του αδιαμφισβήτητου ταλέντου σου στην προσαρμογή στίχων, αναμένοντας κάτι λιγότερο θλιβερό από την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου.

  • από zuqzuq πριν 2832 μέρες 0

   Είναι αλήθεια ότι το αυστηρό ύφος, η αναφορά των προσόντων του αμαρτήσαντος και το τεντωμένο δάχτυλο ταιριάζουν στα νεκρά κορμιά των δολοφονημένων. Αν δε ανήκε σε νέο άνθρωπο το νεκρό κορμί του δολοφονημένου, τότε η εφαρμογή είναι τελεία.

  • από athanasios_anagnostopoulos πριν 2832 μέρες 0

   Όντως, δεν χρειαζόταν.

 • από chaca-khan πριν 2832 μέρες +1

  ethnos : 'Η δημοσιογραφική του καριέρα ξεκίνησε νωρίς. Σε ηλικία 19 ετών άρχισε να εργάζεται στην εκπομπή του Μ. Τριανταφυλλόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό NEW CHANNEL.
  Επί σειρά ετών υπήρξε στενός συνεργάτης και αρχισυντάκτης των εκπομπών του ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, με τον οποίο οι επαγγελματικοί δρόμοι τους χώρισαν πριν από περίπου δύο χρόνια. Έκτοτε, αν και τους συνέδεε κουμπαριά, μεταξύ τους αναπτύχθηκε μεγάλη κόντρα στο διαδίκτυο, η οποία μάλιστα έφτασε και στις δικαστικές αίθουσες. Ο Σ. Γκιόλιας ήταν γενικός διευθυντής στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ FM, ενώ, σύμφωνα με ανάρτηση του μπλογκ troktiko, ήταν ο άνθρωπος που το εμπνεύστηκε και το δημιούργησε, κάτι το οποίο ο ίδιος ουδέποτε είχε παραδεχθεί. "

  naftemporiki : "..γενικός διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Θέμα 9.89» και ιδρυτής του blog TROKTIKO"

  [01/2009] : fimes.gr (...) : "Χαμός στην «ειδησεογραφική» μπλογκόσφαιρα. Απειλές, κατηγορίες, υπονοούμενα εκσφεντονίζονται από το troktiko.gr, το ZOUGLA.GR του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, τον Σωκράτη Γκιόλια, και τα blogs του ΘΕΜΟΥ, ενώ στο παιχνίδι μπαίνουν οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ και Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από το ALTER, την ΑΥΡΙΑΝΗ και την REAL NEWS."

  * μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε, είμαστε..

 • από chaca-khan πριν 2832 μέρες 0

  @admin
  btw : χρηστικότητα > αισθητική > bold & italics > κατάχρηση > πρόληψη ??


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση