Σχόλια

 • από contrabando πριν 2126 μέρες 2       

  Θέλω να ανοίξει η γη και να με καταπιεί. Αυτά τα πράγματα μόνο στην Ελλάδα γίνονται και πουθενά αλλού στον κόσμο. Στις ΗΠΑ μόνο δύο ουρανοξύστες με 3.000 ανθρώπους......

  • από nicholas πριν 2126 μέρες 2       

   ναι, η διαφορά είναι ότι οι ΗΠΑ το 2001 δεν αντιμετώπιζαν χρεωκοπία ούτε βασίζονταν στον τουρισμό για έσοδα (τα οποία μετά ξόδευαν σε εισαγόμενα ροδάκινα πχ αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) και μετά έκαναν και δυο τρεις πολέμους για να βελτιώσουν την ανάπτυξη και να δώσουν ώθηση στις βιομηχανίες τους (και business στους ημέτερους)

  • από Epanechnikov πριν 2126 μέρες 7       

   Νταξ μωρέ. Ίσως να χάσουν τη δουλειά τους (από τις λίγες αξιοπρεπείς που κυκλοφορούν στη πιάτσα) λίγες εκατοντάδες Έλληνες εργαζόμενοι. Πως κάνεις έτσι.

   Εξάλλου και ο Χίτλερ έβαλε χιλιάδες Εβραίους στους φούρνους. Γιατί να συζητάμε για τα ξεφτιλίκια των μπαχαλάκηδων ψευτοεπαναστατών, των ουγκ χρυσαυγιτών και των γεροντοπαλλήκαρων του ΠΑΜΕ;

  • από nicholas πριν 2126 μέρες 1       

   Λίγες 'ακόμα' εκατοντάδες ε;
   Για χαβαλέ προφανώς :)

  • από DocReason πριν 2125 μέρες       

   "Ίσως να χάσουν τη δουλειά τους"

   Πότε θα γίνει αυτό, αλήθεια;

 • από nicholas πριν 2126 μέρες 1       

  http://www.wired.com/wiredenterprise/2012/06/microsoft_greece/


 • από akindynos πριν 2126 μέρες 3       

  All security related things considered equal, νομίζω πως εν έτει 2012 σε μια λίστα στόχων wannabe τρομοκρατών, τα γραφεία της ms hellas με καμία δύναμη δεν μπαίνουν στο τοπ τεν.

  Οι άνθρωποι βάλανε κάτω τα χαρτιά τους, είδανε πως δεν τους παίρνει να χτυπήσουν κάποιο υπουργείο, κάποια πρεσβεία, τα γραφεία της ε.ε., την τράπεζα της ελλάδας, κάτι σχετικό με το δντ, ψάξανε μάταια για γραφεία της apple και της google, ε, το ότι ο κατήφορος σταμάτησε στη microsoft από μία άποψη είναι παρήγορο, θα μπορούσαν να είχαν καταλήξει στη dec.

 • από Auslaender πριν 2126 μέρες 1       

  Και εγώ κάποτε γέλαγα που η P&G δεν είχε επιγραφή στα γραφεία της στη Συγγρού για το φόβο επιθέσεων :(Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση