Για τη συγνώμη του Άδωνι | UNFOLLOW

Η μικρή αυτή σταχυολόγηση δείχνει πως θα ήταν απλώς αδιανόητο να υπάρξει μια «συγνώμη Γεωργιάδη προς την Εβραϊκή Κοινότητα» δίχως όλη τη διαδικασία αλλαγής των κριτηρίων πρόσληψης της πολιτικής δράσης που έχει προηγηθεί.

Σχόλια

 • από dkamen πριν 477 μέρες 3       

  εγώ ακολουθώ μια Turing προσέγγιση στο ζήτημα, αν πριν ενάμιση καλοκαίρι στο πρώτο δημοψήφισμα που έγινε μετά από δεκαετίες συμπορεύτηκες με τον Κασιδιάρη και τον Μιχαλολιάκο και στήριξες με όλες σου τις δυνάμεις την κομματική γραμμή της Χρυσής Αυγής, θα έπρεπε πρώτα να ζητήσεις μια συγνώμη από εδώ μέχρι τον Α του Κύκνου και μετά να πιάσεις στο βρωμόστομά σου τον Άδωνι ή τον οποιονδήποτε (indeed θα έπρεπε να έχεις αποσυρθεί από το δημόσιο βίο και να τσαπίζεις κολοκυθάκια σε κάποιο μοναστήρι γιατί αρκετό κακό έκανες @ του κερατά).

  • από akindynos πριν 476 μέρες       

   invalid by association δηλαδή

  • από dkamen πριν 476 μέρες 2       

   Αναρωτιέμαι αν τα γράφω μπερδεμένα.

   Ο Ζενάκος και ο άλλος που δεν συγκράτησα το όνομά του επιχειρηματολογούν επί 1000 λέξεις ότι το να δηλώνει κάποιος μετάνοια που αμφισβήτησε το Ολοκαύτωμα είναι ούτε λίγο ούτε πολύ... απόδειξη ότι παραμένει ακροδεξιότερος από ποτέ.

   Αυτό είναι πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας και ο βαθμός θράσους που φανερώνει με κάνει να αναρωτηθώ τι είδους άτομα θα επιδίδονταν σε τόσο χυδαία προπαγάνδα. Η απάντηση λοιπόν είναι: άτομα που δε δίστασαν να προωθήσουν την κομματική γραμμή της ΧΑ στο δημοψήφισμα του '15.

   Κάτι που ΔΕΝ έκανε ο Άδωνις.

   Μιλάω μόνο για πράξεις, όχι για συσχετισμούς. Οι άθρωποι αυτοί ψήφισαν ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΔΙΕΤΑΖΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΧΑ. Και επιμένουν να το παίζουν τιμητές της ακροδεξιάς. Μηδέν αυτοκριτική.


   Αν θες να το οπτικοποιήσεις, ο Ζενάκος αραδιάζει όλο αυτό το κατεβατό υπό τους ήχους μελαγχολικού πιάνου, το πλήθος συγκινείται και εκεί που είναι όλοι έτοιμοι να πορευτούν προς το Καλό η μουσική σταματάει απότομα και ο Κάιλ από το Southpark του λέει:
   Dude; you fought for a Nazi cause a fucking year and a half ago.


Log in για σχολιασμό ή γίνε μέλος εδώ.

Ποιά μέλη του buzz ψήφισαν αυτή την καταχώριση