Πιο πρόσφατα | Πιο δημοφιλή
 

Η είδηση μιας χρεοκοπίας | Μανδραβέλης | medium.gr

Μεταπολίτευση, χρεοκοπία και ΜΜΕ
Es una historia d' Amor

MUST READ
Γράφει σχετικά: «Η "μέθοδος Ρουσόπουλου" ήταν απλή και τελειοποιήθηκε με το πέρασμα του χρόνου. Διαπλεκόμεν συνέχεια..

5/5 – έξω (το βυτιο)

Συγκλονιστικο! Χρονικο βημα προς βήμα.

τί είδα εκεί έξω:
*
Κατεβήκαμε στο πανεπιστήμιο την ώρα που το ΠΑΜΕ περπατάει στη Σταδίου. Απ’ τα μεγάφωνα κλασσικά Ξυλούρης. Ο κόσμος συνέχεια..

Σ’ευχαριστώ, Ελλάδα!

Χθες, 17 Μαΐου 2012, το ελληνικό κράτος, με ειδοποίησε ότι εντός 30 ημερών, πρέπει να εγκαταλείψω την Ελληνική Επικράτεια, επειδή το έτος 2007-2008, περίοδο την οποία είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας συνέχεια..

Όλη η ζωή μια μέρα-Sraosha

Το πρόβλημά μας είναι πρωτίστως (όχι μόνο) ηθικό και είναι πρόβλημα του λαού, της κοινωνίας. Τα υπόλοιπα έπονται. συνέχεια..

Old Boy: Ο κανονικός ο κόσμος

Δηλαδή τα κράτη είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμα να κάνουν πολέμους αν αμφισβητηθεί κανένας ακατοίκητος βράχος τους (πολέμους που μπορούν να χάσουν ή να νικήσουν, αλλά στους οποίους έχουν πάντως μια ισχύ συνέχεια..

καϊμάκι (το βυτιο)

Δίπλα μου, μέσα στα θάλασσα εκεί που δεν πατώνεις, εκεί που η παραλία μοιάζει να γεμίζει από μικροσκοπικά ανθρωπάκια και ομπρελίνα, μιλάνε για μισθούς. Χρήματα, δόσεις, ένας μισθός λιγότερος. Άδεια συνέχεια..

Εσωτερική Υποτίμηση (ad - αναΜορφωση)

"Ας μη ξεχνάμε οτι η Ελληνική οικονομία πάσχει από δύο κρίσεις: τη δημοσιονομική και της ανταγωνιστικότητας. Είναι αλληλένδετες, αλλά διακριτές." συνέχεια..

Ο φίλος μας ο Καντάφι

Ο καραγκιόζης μπερλουσκονικών προδιαγραφών, ο κομπλέ περιφερόμενος θίασος: με τέντα και ένοπλες μοντέλες.

Ο αναγκαίος δικτάτορας που χρειάζονται οι χαχόλοι. Αντίθετα από τον αμερικανόδουλο Μουμπάρ συνέχεια..

Ερμιππος: -Ένα ποτάμι που σιωπηλά φουσκώνει

Η κυρίαρχη απαίτηση, αυτή που θεμελιώνει την συλλογικότητα και οδηγεί στην πραγμάτωση έργων μεγάλης κλίμακας, όπως είναι σήμερα η ζητούμενη ηθική και υλική ανόρθωση της κοινωνίας, είναι η δικαιοσύνη. συνέχεια..

Ακλόνητοι και αυτάρεσκοι στην κρίση [Κούρτοβικ | Τα Νέα]

"Ναι, είναι λάθος- και μάλιστα μεγάλον΄ απαξιώνουμε το έθνος και να το κηρύσσουμε ιστορικά άχρηστο. Αλλά δεν μπορούμε πια να το συλλαμβάνουμε με τους ρομαντικούς όρους μιας διαχρονικής μυστικής ουσία συνέχεια..

Γκαγκά ού λαλάα-Thas

Εγω προτεινω εκτροπη υπο τον thas.
(να παει να τρομοκρατηθει ο Μιχαλα ο Χρυσοχογκαγκα. αμε;-) συνέχεια..

Το πρώτο τανγκό στην ευρωζώνη; (protagon.gr)

"Όχι επειδή είναι ανώδυνη αλλά επειδή είναι πολύ καλύτερη από μια "πτώχευση" σε δύο χρόνια. Προτιμότερο είναι να επιστρέψουμε το 80% των 300 δις παρά το 80% των 400 δις και βάλε." συνέχεια..

Edito 320

Είναι τόσο άσχημα τα πράγματα; Πρέπει να κάνουμε θυσίες; Πώς τότε η Βουλή διαθέτει ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, τον ακριβότερο σταθμό του κόσμου υπολογίζοντας τη σχέση κόστους/τηλεθέασης, και σκέφτετα συνέχεια..