Πρόσφατα Δημοφιλή | Σήμερα | της Εβδομάδας | του Μήνα | Φέτος | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | Ιέβερ
 

Σ’ευχαριστώ, Ελλάδα!

Χθες, 17 Μαΐου 2012, το ελληνικό κράτος, με ειδοποίησε ότι εντός 30 ημερών, πρέπει να εγκαταλείψω την Ελληνική Επικράτεια, επειδή το έτος 2007-2008, περίοδο την οποία είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας συνέχεια..

Η Χρυσή Αυγή διώχνει δημοσιογράφους

Video

«Γιατί μας τραβάτε;», αντέδρασαν ξαφνιασμένοι κάποιοι δημοσιογράφοι. «Δεν σηκωθήκατε την ώρα που έμπαινε ο αρχηγός μας», τους απάντησε α συνέχεια..

Ερμιππος: "Πόσα δις μας κοστίζει αυτό το χάρμα οφθαλμών;"

"οι αμερικανικές διωκτικές αρχές... έκλεισαν, με συμβιβασμό και επιβολή προστίμου ύψους 16,8 εκ. $, μια ακόμη μεγάλη υπόθεση δωροδοκίας Ελλήνων γιατρών, από εταιρεία διάθεσης ορθοπεδικών υλικών. συνέχεια..

Ξυλοδαρμός από την ομάδα ΔΙΑΣ

Ξυλοδαρμός άοπλου, μη-αντιστεκόμενου και από κάποιο σημείο και μετά συλληφθέντα ανθρώπου από ένα μάτσο οπλισμένους νταήδες.

Τραβηγμένο από μπαλκόνι. συνέχεια..

μια επιλογή για την ημέρα: ou ming (vitamoderna)

Προσωπικά δεν έχω καμιά αμφιβολία πως η ou ming είναι μεγάλη ποιήτρια (...) η ιστορία των προσώπων που με το ποιητικό τους βλέμμα ανατρέπουν την πλήξη της ημέρας, ή ακόμα περισσότερο, την πλήξη της π συνέχεια..

Ομάδα ΔΕΛΤΑ - Ενοχοποίηση αθώου πολίτη (video)

"Άνδρες" της ομάδας ΔΕΛΤΑ τοποθετούν, σοκαριστικά ξεκάθαρα, μπουκάλια σε τσάντα διαδηλωτή. συνέχεια..

Γενόσημο, ο εχθρός του γένους

Πιστεύουν ότι μέχρι τώρα τα πράγματα πήγαιναν καλά; Επιθυμούν να διατηρηθούν ως έχουν; Η δαπάνη για φάρμακο στη χώρα μας αυξήθηκε σε μιά δεκαετία 400%, φτάνοντας στα 5,2 δις ετησίως όταν στο ίδιο διά συνέχεια..

Μαθήματα Δημοσιογραφίας από την Έλλη Στάη

....ή αλλιώς, πώς συντεταγμένα τα μέσα μαζικής "ενημέρωσης" συγκαλύπτουν τα ακραία περιστατικά κρατικής δολοφονικής βίας. συνέχεια..

Πέθανε ο σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος

Εχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή ο σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου στο Φάληρο αφότου τραυματίσθηκε σοβαρά σε τροχαίο, λίγο μετά τις 7 συνέχεια..

Το λάιφστάιλ θρηνεί στο Μεταγωγών « βλέμμα

Η παράγκα κατέρρευσε, τα σελέμπριτι θρηνούν στο Μεταγωγών και στα πρωτοδικεία, ξεπουλάνε Ντόλτσε ε Καμπάνα, Καγιέν, Λέξους και σπίτια.Οι μαικήνες τους κάνουν ότι δεν τους ξέρουν, δεν σηκώνουν τα τηλέ συνέχεια..

Απέραντη Αθλιότητα (Έρμιππος)

Την στιγμή αυτή συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας το μέχρι πρότινος και για πολλές δεκαετίες αδιανόητο. Ένα έγκλημα ιστορικών διαστάσεων. Η βίαιη και αυτόβουλη απομάκρυνση της Ελλάδας από την Ευρώπη. Τ συνέχεια..