Αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε η σύζυγος Στουρνάρα — ΣΚΑΪ

ζητώντας να αποδοθούν πειθαρχικές ευθύνες για την άδικη και παράνομη καταδίωξη της και την εισβολή στα γραφεία της εταιρείας της συνέχεια..

Καταγγέλλω 30 έλληνες δημοσιογράφους

Είναι ανεπίτρεπτο η ίδια η Ενωση Συντακτών, που φύσει και θέσει οφείλει να υπερασπίζεται την ελευθερία του Τύπου να επιχειρεί να λογοκρίνει δημοσιογράφους γιατί έχουν άλλη άποψη από μια συγκυριακή πλ συνέχεια..

Fall Richter: Tage 1-2

Καταγραφή από τον γνωστό μας ΑΑ των (προφανώς) κωμικοτραγικών που συνέβησαν τις πρώτες δύο ημέρες της δίκης του Γερμανού Καθηγητή Ιστορίας Χάιντς Ρίχτερ συνέχεια..

Attempts to predict terrorist attacks hit limits

"..very large events are more likely under a power law than they would be under a bell-shaped distribution — something that counterterrorism authorities should consider...

The modelling resembles συνέχεια..

Βάζεις τον Σπύρο Δερβενιώτη στη φυλακή;

Όμως ότι «η ύλη της εφημερίδας είναι με κριτήριο ποιον εκβιάσαμε για να τα σκάσει», είναι μερικοί μήνες φυλακή και 1 εκατομμύριο ευρώ αγωγή. Γιατί είναι ο ορισμός της συκοφαντικής δυσφήμισης. Δεν έχε συνέχεια..

Beware of American econ professors!

World-famous economists — men of Nobel prizes and stellar academic accomplishment — have provided intellectual cover to radicals who appeared at best to be willing to take a stupendously reckless gam συνέχεια..

Το fund που θέλουν να μεταφερθεί η ελληνική περιουσία διοικείται από τον Σόιμπλε - ThePressProject

Το Institution for Growth έχει στο συμβούλιό του τον ίδιο τον γερμανό υπουργό Οικονομικών, τον Β. Σόιμπλε, όπως μπορεί κανείς να δει εδώ . Προβλέπεται ότι προεδρεύουν εναλλάξ ο υπουργός οικονομικών κ συνέχεια..

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επιστρέφω το έγγραφο ως απαράδεκτο

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου επιστρέφει ως «απαράδεκτη», όπως ανακοίνωσε, την Έκθεση της νομισματικής πολιτικής στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. συνέχεια..

Ο Εθελοντισμός Απελευθερώνει (μια εθελοντική συνεισφορά στο επικοινωνιακό του TEDx) | Derveniotis

//Θέλοντας μια επίσημη τοποθέτηση για την ουσία του θέματος, έθεσα το ερώτημα «γιατί βαρβάτο εισητήριο αλλά απλήρωτοι εθελοντές;» στα social media της διοργάνωσης. Μου απάντησαν με blog post, οπότε σ συνέχεια..

Φραστικό επεισόδιο Κωνσταντοπούλου με ανώτατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ

Κύκλοι της προέδρου της Βουλής αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος αξιωματικός ήταν «προκλητικός» και για αυτό το λόγο του ζητήθηκε να αποχωρήσει. συνέχεια..