Πιο πρόσφατα | Πιο δημοφιλή
 

Ραντεβού στους δρόμους (πιτσιρίκος)

Ο πιτσιρικος στα σοβαρα του. Εχει δικιο. Ποιος μπορει να αστειευτει με τετοια πραγματα; συνέχεια..

ασφάλεια και πάλι (Herr K.)

Περίμενα να το κάνουν τα κανάλια. Δεν περίμενα να το κάνει υπουργός του πασόκ: “εξέφρασε την αντίθεσή του σε παρόμοια βίαια γεγονότα, ενώ χαρακτήρισε δικαιολογημένη την αγανάκτηση των πολιτών” (Ραγκο συνέχεια..

Η μύτη του Χατζηδάκη (We are not alone - Argos)

Νομιζω ότι ο τίτλος αδικεί καπως το περιεχόμενο, αλλά δεν επεμβαινω στις επιλογές των συγραφεων. Προκειται για σπονδυλωτη επισημανση στιγμιότυπων απο 2 βιντεο και 2 φωτογραφιες. συνέχεια..

5/5 – έξω (το βυτιο)

Συγκλονιστικο! Χρονικο βημα προς βήμα.

τί είδα εκεί έξω:
*
Κατεβήκαμε στο πανεπιστήμιο την ώρα που το ΠΑΜΕ περπατάει στη Σταδίου. Απ’ τα μεγάφωνα κλασσικά Ξυλούρης. Ο κόσμος συνέχεια..

Οι τρεις πρώτοι νεκροί… (Ροΐδη Εμμονές)

Εάν δεν δικαστούν οι συγκεκριμένοι γνωστοί άγνωστοι και δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, τα εξαγγελθέντα μέτρα δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτά.Στα επίσημα έντυπα κρατικών αγορών και προμηθειών υπάρχουν Υπογραφές συνέχεια..

Ιστορίες καθημερινής προπαγάνδας (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΙΚΤΥΟΓΡΑΦΟΣ)

Καιρός να ριχτούμε στη μάχη με καινούργια και πιο αποτελεσματικά όπλα. Διαφορετικά, πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε χάσει οριστικά τον πόλεμο.-->> συνέχεια..

Δίκη Γρηγορόπουλου: Μάρτυρας αναίρεσε κατάθεση (ΣΚΑΪ)

Στον αέρα ενδέχεται να τιναχθεί η έως τώρα έρευνα και οι αυτοψίες για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. συνέχεια..